Over loopjes

Sinds deze maand post ik af en toe een raceverslag op de site van Run-way Girls. Run-way Girls is een van de eerste hardloopblogs in het oosten van het land. Het -online- delen van trainingen en wedstrijden, maar vooral het plezier dat je daaraan kunt beleven staat voorop.  Run-way Girls wil zowel een inspiratiebron zijn, als een bindende factor. Een runners community dus. Niet alleen voor ‘girls’ of prestatiegerichte marathonlopers, maar voor iedereen!

Omdat ik ook in het oosten van het land woon, regelmatig deelneem aan een loop in de regio en ik Run-way Girls een gave blog vind, heb ik me aangemeld als racende verslaggeefster. Daarnaast zal ik regelmatig een gastblog schrijven, die ik eveneens op mijn eigen site plaats. De raceverslagen neem ik niet integraal op, maar wel als link.

Dus als je wilt meer wilt lezen:  Posbankloop raceverslag en Bridge to Bridge raceverslag.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s